Skipassen, skiverhuur, skiles

Wij helpen u met het reserveren van skipassen, skilessen en skimateriaal.

Wij kunnen voor u een aantal zaken (vooraf) regelen zodat u in alle rust aan uw skivakantie kunt beginnen. 

Skipassen

Bij uw boeking overleggen wij met u welke passen het meest geschikt zijn voor uw groep/gezin en voor uw wensen. Wij adviseren u dan welke passen u het beste kunt boeken en hoe u dat moet doen. U kunt zelf kijken op oz-vaujany.com.

Wij kunnen de door u bestelde passen voor u ophalen bij de kassa, zodat ze voor u klaar liggen bij aankomst. U kunt dan zonder in de rij te hoeven staan, meteen gebruik maken van de liften.

Er zijn passen voor het kleine gebied Vaujany en Oz en voor het grote gebied van Domaine des Grandes Rousses / Alpe d’Huez.

Skiverhuur

Wij werken samen met skishop Ride for Life/Skimium van Françoise en Thierry. Zij bieden een uitstekende service.

Het bedrijf ligt tegenover de grote télécabine van Vaujany. Voor onze gasten die ski’s huren zijn er verwarmde lockers beschikbaar, zodat u nooit hoeft te sjouwen met ski’s en ander materiaal.
Zitten de schoenen niet lekker, of wilt u halverwege de week uw ski’s ruilen voor een snowboard? Het kan allemaal; u wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

Skilessen

In Vaujany zit de uitstekende Ecole de Ski Francaise (ESF), waar u lessen in klasjes en privélessen kunt boeken. Wij werken ook samen met Barbara Maublanc, een privé skilerares die geheel op maat uw lessen verzorgt. Ook kan zij een mooie introductietocht met u maken door het gebied, of u meenemen off-piste. 

Heliski

Voor ervaren skiërs kunnen we een fantastische skitoer met gids boeken. Een afdaling aan de achterkant van de Pic Blanc over de gletscher Grand Sablat en terug per helicopter. 

zwembad

Zwembad en sportcentrum

Een dag iets anders of een dag slecht weer; geen nood. De Espace Loisirs van Vaujany biedt u een gevarieerd aanbod aan sportfaciliteiten.

Zo staan een overdekt zwembad, hammam, sauna, jacuzzi, bowlingbanen en fitnessruimte ter beschikking.

Sinds december 2012 beschikt Vaujany over een grote ondergrondse ijshal, waar u schaatsen kunt huren voor een middagje ijspret.

Crèche van Vaujany

Voor de allerkleinsten kunnen wij u de crèche van Vaujany aanraden. Vanaf 6 maanden tot 5 jaar worden de kinderen liefdevol verzorgd in een mooie crèche waar ook buiten gespeeld wordt. De kleintjes kunnen er slapen, en er wordt voor eten gezorgd.

Omdat het vaak druk is, moet u vooraf reserveren. Wij informeren u graag en kunnen u helpen bij de reservering.

Creche

Meer weten over onze accommodaties en aanbiedingen? Neem dan gerust contact met ons op


Accommodaties