Relax en geniet

In Chalet Solneige en Chalet Amuse kunt u genieten van jacuzzi en sauna en van heerlijke diners. Wij bieden ook de mogelijkheid om een massage of een yoga sessie te boeken.

In Chalet Solneige en Chalet Amuse staat een ontspannen vakantie voor onze gasten voorop.

Geniet van onze heerlijke culinaire verrassingen en van de jacuzzi onder de sterren of een lekkere warme sauna na het sporten.

Wij koken vrijwel elke dag met heel veel plezier een heerlijk diner voor onze gasten. Daarbij houden we graag rekening met speciale wensen zoals vegetarisch of vegan. Heeft u bijvoorbeeld een notenallergie, of wilt u een glutenvrij diner? Laat het ons vooraf even weten en wij maken iets bijzonders voor u. En we maken natuurlijk op verzoek ook kindermenuutjes.

Het diner is altijd weer een mooi moment van de dag. Dan komt iedereen terug van zijn/haar bezigheden en heeft veel te vertellen. Het gezelschap aan tafel is bijna altijd internationaal. Het diner bij Solneige is hét moment voor veel interessante ontmoetingen en veel plezier.

De jacuzzi en de sauna in de tuin van Solneige staan ter beschikking van al onze gasten. U kunt op afspraak gebruik maken van deze faciliteiten. Daarvoor geven wij u handdoeken, badjassen en slippers. U kunt omkleden in de kleedruimte van de sauna.

Na een dagje sporten, of gewoon om te ontspannen, kunt via ons een massage of een yoga sessie boeken.


Prijzen vanaf: 118 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Bekijk details

Familiekamer

  • Gasten: 4
  • Grootte: 22m2

Prijzen vanaf: 200 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Bekijk details