Zomervakantie

Chalet Solneige is een prima uitvalsbasis voor een zomervakantie in de Franse Alpen. Maak een lange fietstocht, een prachtige bergwandeling en geniet van de rust in onze tuin.

Grote tafel in de zomer

Chalet Solneige en Chalet Amuse zijn heerlijk als uitvalsbasis voor uw zomervakantie in de bergen. Pak uw fiets of uw wandelschoenen voor een mooie tocht. Maak een autotocht over de bekende Alpencols. Geniet in onze tuin van het uitzicht en droom weg bij een goed boek. Schuif ’s avonds aan aan de grote tafel op het terras voor een heerlijk diner.
In het zomerseizoen verhuren wij verschillende kamers, een vakantiehuis, en twee appartementen. U bent van harte welkom om bij ons te verblijven en te genieten van de rust en de overweldigende natuur. 

Kamers en appartementen te huur

In het zomerseizoen werken wij voor de kamers volgens de formule “chambres et table d’hôtes”. Wij verhuren de kamers op basis van logies en ontbijt of op basis van halfpension.
Chalet Amuse en de appartementen kunt u per week reserveren. In principe verhuren wij Amuse en de appartementen op basis van self catering. Als er ruimte is kunt u ook ’s avonds dineren in de tuin of in de grote salon. Chalet Solneige is ook zeer geschikt als groepsaccommodatie. Bekijk onze speciale fietsarrangementen.


Accommodaties

Prijzen vanaf: 118 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Bekijk details

Familiekamer

  • Gasten: 4
  • Grootte: 22m2

Prijzen vanaf: 200 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Bekijk details

Pagina bekijken