Solneige Culinair

In Chalet Solneige serveren wij voor onze gasten een uitgebreid ontbijt en een heerlijk diner.

Wij koken met veel plezier voor onze gasten. Vrijwel elke dag bereiden we een mooi diner, waarbij we verse ingrediënten gebruiken. Bijvoorbeeld veel groente, vers fruit, kruiden uit eigen tuin. Bij het ontbijt serveren we de inmiddels beroemde huisgemaakte Solneige confitures. Deze zijn o.a. gemaakt van pruimen, kweeperen en kruisbessen uit eigen tuin. 

Voor veel gasten is het diner in Solneige het hoogtepunt van de dag. Aan de lange tafel geniet u van heerlijk eten in het gezelschap van de andere gasten. Bijpraten over de tocht van de dag, een goed gesprek over politiek, of over uw favoriete schrijver: aan tafel zit een internationaal gezelschap en is het altijd gezellig. 

In het voorjaar, de zomer en de herfst verhuren wij de kamers op basis van chambres d’hôtes, dat wil zeggen een kamer met ontbijt. U kunt het 3-gangendiner (table d’hôtes) als extra optie erbij boeken. In de winter verhuren wij de kamers in principe op basis van half pension. U krijgt dan 6 avonden een heerlijk 4 gangen diner. 

De appartementen en Chalet Amuse verhuren wij op basis van self-catering. U kunt ontbijt en/of diner als extra service boeken als u dit wenst.

In de winter en de tussenseizoenen koken wij zelf. In de drukke zomermaanden krijgen we hulp van een kok(kin). Vaak zijn er ook stagiaires. Met veel enthousiasme staat ons team in de keuken om steeds vernieuwende menu’s voor u te koken. 


Het ontbijt

‘s Morgens serveren wij u een uitgebreid ontbijt met

  • verschillende soorten brood en beleg,
  • zelfgemaakte confiture,
  • yoghurt, muesli,
  • jus d’orange, koffie, thee
  • vers fruit. 
  • een eitje
  • en soms … pannenkoeken!
Ontbijt


Chalet-Solneige salon
Chalet-Solneige salon
Chalet Solneige gedekte tafel

Het diner

Laat u verrassen door ons heerlijke menu dat telkens met zorg wordt samengesteld. Zo gebruiken wij verse producten van het seizoen, kruiden uit onze tuin, huisgemaakte chutneys en kazen uit onze regio. Bij het eten kunt u natuurlijk ook verschillende wijnen bestellen*. U vindt deze op onze wijnkaart, wij adviseren u graag!

Na het diner kunt u nog nagenieten met een heerlijk kopje koffie of thee of iets sterkers.

Eet u liever vegetarisch of heeft u een dieet, laat het ons vooraf even weten. Dan passen wij het menu graag voor u aan.

* Wijn en andere dranken zijn niet inclusief


De lunch

Tussen de middag is de keuken van Solneige gesloten. We maken echter met plezier een lunchpakket voor u klaar.


Accommodaties

Prijzen vanaf: 118 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Bekijk details

Familiekamer

  • Gasten: 4
  • Grootte: 22m2

Prijzen vanaf: 200 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Bekijk details