Over ons

Wij zijn Therese Gasser en Pieter Janse, sinds 2010 de eigenaren van Chalet Solneige. Met veel plezier ontvangen wij u bij ons. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u op deze prachtige plek een heerlijke vakantie heeft.  

In 2018 hebben we onderaan de tuin van Chalet Solneige een vakantiehuis gebouwd: Chalet Amuse.

Therese is Zwitserse en heeft jaren in Nederland gewoond en gewerkt als ambtenaar/manager. Pieter is Nederlander en heeft jarenlange ervaring als consultant in milieuvraagstukken over verkeer en infrastructuur.

Rond ons 45ste waren we het erover eens dat we – hoe leuk ons werk ook was – ook nog andere dingen in het leven wilden. Na enkele jaren intensief zoeken hebben we in Vaujany de plek gevonden waar we kunnen doen waar we plezier in hebben: het mensen naar de zin maken in ons eigen bedrijf.

Onze volwassen dochters Yvonne, Marion en Karin wonen en werken in het buitenland. Zij zijn in de vakanties regelmatig bij ons.

Onze huisgenoten in Vaujany zijn onze poezen Genepi, Snoes en Micky. Ze mogen niet naar binnen, maar buiten in de tuin of op het terras willen ze graag aandacht. Honden zijn van harte welkom bij ons.


Meer weten over onze accommodaties en aanbiedingen? Neem dan gerust contact met ons op