Franse Alpen

Vanuit Chalet Solneige en Chalet Amuse ligt temidden van het Massif des Grandes Rousses en de Belledonne-keten. Een ideale omgeving voor een een heerlijke wintersport of zomervakantie in de bergen.

Vanuit Chalet Solneige en Chalet Amuse heeft u uitzicht op het Massif des Grandes Rousses en de Belledonne-keten. Een ideale omgeving voor een een heerlijke wintersport of zomervakantie in de bergen.

In de winter kunt u genieten van elke sneeuwsport die u maar kunt bedenken. U kunt ontspannen skiën en langlaufen op goed beveiligde familie-pistes. Maar ook avontuurlijke off-piste tochten, snowboarden en ijsklimmen zijn mogelijk. Vaujany maakt deel uit van het het immense skigebied van Alpe d’Huez. Met de gondel bereikt u binnen 10 minuten de hoogste pistes op 3300 m.

In de zomer is het gebied een walhalla voor iedereen die van natuurschoon houdt. U kunt eindeloos wandelen, en fietsen over bekende cols uit de Tour de France zoals de Galibier en Alpe d’ Huez. Maar ook parapenten, paardrijden, rafting, kortom: wat u maar wilt.

Meer weten over onze arrangementen of accommodaties? Neem contact met ons op:


Accommodaties