Franse Alpen

Chalet Solneige en Chalet Amuse liggen temidden van het Massif des Grandes Rousses en de Belledonne-keten. Een ideale omgeving voor een een heerlijke wintersport of zomervakantie in de bergen.

Vanuit Chalet Solneige en Chalet Amuse heeft u uitzicht op het Massif des Grandes Rousses en de Belledonne-keten. Een ideale omgeving voor een een heerlijke wintersport of zomervakantie in de bergen.

In de winter kunt u genieten van elke sneeuwsport die u maar kunt bedenken. U kunt ontspannen skiën en langlaufen op goed beveiligde familie-pistes. Maar ook avontuurlijke off-piste tochten, snowboarden en ijsklimmen zijn mogelijk. Vaujany maakt deel uit van het het immense skigebied van Alpe d’Huez. Met de gondel bereikt u binnen 10 minuten de hoogste pistes op 3300 m.

In de zomer is het gebied een walhalla voor iedereen die van natuurschoon houdt. U kunt eindeloos wandelen, en fietsen over bekende cols uit de Tour de France zoals de Galibier en Alpe d’ Huez. Maar ook parapenten, paardrijden, rafting, kortom: wat u maar wilt.

Meer weten over onze accommodaties en aanbiedingen? Neem dan gerust contact met ons op


Accommodaties

Prijzen vanaf: 118 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Bekijk details

Familiekamer

  • Gasten: 4
  • Grootte: 22m2

Prijzen vanaf: 200 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Bekijk details