Chalet Solneige & Chalet Amuse

In Chalet Solneige verhuren wij stijlvol ingerichte tweepersoonskamers, een vierpersoons familiekamer en twee appartementen. Chalet Amuse is geschikt voor 8 personen.

In ons sfeervolle Chalet Solneige verhuren wij stijlvol ingerichte tweepersoonskamers en een vierpersoons familiekamer. Op de bovenste verdieping van het chalet zijn twee appartementen voor elk 6 personen met een eigen woonkamer met open keuken.

Daarnaast verhuren wij Chalet Amuse als compleet vakantiehuis voor maximaal 8 personen.

Chalet Solneige is kleinschalig en wordt gerund door de eigenaren; Therese en Pieter. Bed & Breakfast, hotel, fietshotel, appartementen self catering. Ons chalet is een luxe bed & breakfast volgens de formule ‘chambres d’hotes de charme’. Wij verwennen u bijvoorbeeld graag met een uitgebreid ontbijt, en een heerlijk diner in de avond. In de winter serveren we ook een afternoon -tea. De maaltijden serveren we in de grote salon onder de gewelven, of in de tuin. In de appartementen kunt u zelf koken. Chalet Solneige is zeer geschikt voor uw fietsvakantie, groepsvakantie of familievakantie.

Chalet Amuse is recent gebouwd en ligt onderaan de tuin van Chalet Solneige. Amuse is modern en licht ingericht, met 4 slaapkamers voor 8 personen. De studio op de begane grond heeft een eigen badkamer. 

Chalet Solneige is ook zeer geschikt als groepsaccommodatie (tot 28 personen). Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Tweepersoonskamer

  • Gasten: 2
  • Grootte: 16m²

Chalet Solneige biedt u comfortabele kamers. In het voorjaar, de zomer en de herfst verhuren wij de kamers op basis van chambres d’hôtes, dat wil zeggen een kamer met ontbijt. U kunt het 3-gangendiner (table d’hôtes) als extra optie erbij boeken. In de winter verhuren wij de kamers in principe op basis van half pension voor een week, van zaterdag tot zaterdag.

Prijzen vanaf: 94 per nacht


Bekijk details

Familiekamer

  • Grootte: 22m²

Familiekamer voor maximaal 4 personen. De 1-persoonsbedden zijn schakelbaar tot 2-persoonsbedden. In voorjaar, zomer en herfst bieden wij de kamer aan met ontbijt. U kunt een 3-gangendiner bij boeken. In de winter verhuren we de kamers in principe op basis van half-pension voor een week van zaterdag tot zaterdag.

Prijzen vanaf: 170 per nacht


Bekijk details

Chalet Solneige Appartement

  • Gasten: 6
  • Grootte: 70m²

Chalet Solneige beschikt over twee gezellige en stijlvol ingerichte 6-persoons appartementen op de bovenste verdieping van het chalet. Elk met een eigen ingang en een mooi balkon op het zuiden. De appartementen verhuren wij op basis van self-catering. Diner is in overleg bij te boeken. Wij bieden een ontbijt-broodservice.

Prijzen vanaf: 560 voor 7 nachten


Bekijk details

Vakantiehuis Amuse

  • Grootte: 150m²

Vrijstaand, compleet chalet voor maximaal 8 personen met prachtig uitzicht. De bovenste twee verdiepingen zijn geschikt voor 6 personen en er is een aparte studio op de begane grond voor 2 personen. Chalet Amuse is self catered.

Prijzen vanaf: 1.120 voor 7 nachten


Bekijk details