Chalet Solneige & Chalet Amuse

In Chalet Solneige verhuren wij stijlvol ingerichte tweepersoonskamers, een vierpersoons familiekamer en twee appartementen. Chalet Amuse is geschikt voor 8 personen.

In ons sfeervolle Chalet Solneige verhuren wij stijlvol ingerichte tweepersoonskamers en een vierpersoons familiekamer. Op de bovenste verdieping van het chalet zijn twee appartementen voor 4 volwassenen (en twee kinderen) met een eigen woonkamer met open keuken.

Daarnaast verhuren wij Chalet Amuse als compleet vakantiehuis voor maximaal 8 personen.

Chalet Solneige is kleinschalig en wordt gerund door de eigenaren; Therese en Pieter. Ons chalet is een luxe bed & breakfast volgens de formule ‘chambres d’hotes de charme’. Wij verwennen u bijvoorbeeld graag met een uitgebreid ontbijt, en een heerlijk diner in de avond. In de winter serveren we ook een afternoon-tea. De maaltijden serveren we in de grote salon onder de gewelven, of in de tuin. In de appartementen kunt u zelf koken. Chalet Solneige is zeer geschikt voor uw fietsvakantie, groepsvakantie of familievakantie.

Chalet Solneige wordt ook wel een familiehotel genoemd, of een fietshotel, of een pension. Waar het om gaat, is dat er altijd gezelligheid is, dat er bijzondere ontmoetingen zijn, en dat u zich er thuis voelt.

Chalet Amuse is recent gebouwd en ligt onderaan de tuin van Chalet Solneige. Amuse is modern en licht ingericht, met 4 slaapkamers voor 8 personen. De studio op de begane grond heeft een eigen badkamer. 

Chalet Solneige is ook zeer geschikt als groepsaccommodatie (tot 28 personen). Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Chalet Solneige en Chalet Amuse hebben een uitstekende WIFI.

Tweepersoonskamer

  • Gasten: 2
  • Grootte: 16m2

Ons chalet heeft vijf comfortabele tweepersoonkamers. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer, een mooie badkamer, en een balkon of terras met adembenemend uitzicht op de bergen.

Prijzen vanaf: 118 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Familiekamer

  • Gasten: 4
  • Grootte: 22m2

De familiekamer is geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een tweepersoonskamer en een kinderkamer met stapelbed. De tussengelegen badkamer heeft een ligbad. Het grote balkon heeft uitzicht op de bergen.

Prijzen vanaf: 200 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Chalet Solneige Appartement

  • Gasten: 6
  • Grootte: 70m2

Chalet Solneige beschikt over twee gezellige en stijlvol ingerichte 6-persoons appartementen op de bovenste verdieping van het chalet. Elk met een eigen ingang en een balkon op het zuiden. De appartementen verhuren wij op basis van self-catering. U kunt gebruik maken van de tuin, de jacuzzi en de sauna.

Prijzen vanaf: 90 per nacht (+belastingen en toeslagen)


Vakantiehuis Amuse

  • Gasten: 8
  • Grootte: 150m2

Chalet Amuse is een vrijstaand, compleet vakantiehuis voor maximaal 8 personen met tuin en prachtig uitzicht. Chalet Amuse is self catered. U kunt gebruik maken van de sauna en de jacuzzi van Chalet Solneige.

Prijzen vanaf: 140 per nacht (+belastingen en toeslagen)