Wintersport in Vaujany Alpe d’Huez

Chalet Solneige ligt in het skigebied Vaujany Alpe d’Huez.

Chalet Solneige is een bijzondere lokatie voor uw wintersport in Vaujany Alpe d’Huez. Een sfeervol chalet, een voortreffelijke keuken en de nabijheid van het uitgestrekte skigebied van Alpe d’Huez en Vaujany. Dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde vakantie in de sneeuw. Chalet Solneige is bij uitstek geschikt voor een verblijf met een groep vrienden, of een grote familie. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom met z’n tweeën of als gezin. Wij houden van kinderen, zij zijn van harte welkom. Onze gasten waarderen met name de familiare sfeer, het lekkere eten en sfeervolle ambiance.

Als u liever zelfvoorzienend bent kiest u voor ons Chalet Amuse of onze appartementen.

Wij bieden: 

  • All-in pakket of skivakantie op maat
  • Authentiek chalet met jacuzzi en sauna
  • Skigebied Vaujany Alpe d’Huez (uitdagend voor gevorderden, maar ook geschikt voor beginners)
  • Geschikt voor groepen of families van 14 – 28 personen. 

Skigebied Vaujany Alpe d’Huez

Chalet Solneige en Chalet Amuse liggen op 2 km van het centrum van het pittoresque bergdorp Vaujany in de Franse Alpen. Vaujany is één van de dorpen die deel uitmaken van het skigebied Vaujany Alpe d’Huez. Het gebied bestaat uit ruim 250 km pistes op het massief des Grandes Rousses.

In Vaujany kunt u gratis parkeren. Het skigebied is prima ontsloten met een grote gondel en meerdere kleinere skiliften.

Wij helpen u graag met skipassen en andere skifaciliteiten en vertellen u alles over activiteiten in de buurt.

Verblijf in Chalet Solneige en Chalet Amuse

In de winter verhuren wij de kamers in Chalet Solneige per week, en op basis van halfpension. Elke dag staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar. Vijf dagen per week koken wij een heerlijk 4 gangen-diner. Op één avond serveren we de regionale specialiteit: “tartiflette”. En éen avond hebben wij onze vrije avond. In de namiddag na het skiën is er een afternoon-tea en natuurlijk kunt u kiezen voor een “apéro” voor de open haard of in de jacuzzi. De diners aan de lange tafel met alle gasten samen zijn het hoogtepunt van de dag. Het is het moment voor veel gezelligheid, interessante gesprekken en vaak ook een spelletje.

De appartementen in Solneige, en het vakantiehuis Amuse, verhuren wij op basis van self catering. Wij kunnen ‘s ochtends vers brood en croissants verzorgen. In overleg is het mogelijk om in Chalet Solneige te dineren. Wij verzorgen ook catering.

Meer weten over onze accommodaties en aanbiedingen? Neem dan gerust contact met ons op

Ski gebied Alpe d'Huez
Klik voor vergroting

Accommodaties